28. helmikuuta 2016

Keväinen moodboard


K E V Ä T - suomenkielen sanoista yksi kaunein! Kevät hiipii nyt hiljalleen, tiet ja aurinkoisimmat rinteet sulavat - jos ei kohisten, niin kuitenkin paljasta maata on jo näkyvissä. Tätä ihmisen parasta aikaa on pakko tuoda sisällekin muodossa jos toisessa.


Helpoiten se minulla tapahtuu kukin ja erilaisin inspiraatiokuvin. Ja hyvin ilmeinen paikka näille keräilyille on eri vuodenajoille omistettu raudoitusverkosta tehty moodboard, joka täyttyy nyt valosta, ilosta, auringosta ja vihreästä. Kirsikan oksat, tulppaanit, kortit ja lehdistä kerätyt kuvat siivittävät ajatukset hetkeen, kun kädet saa upottaa multaan, ja ulkona tuoksuu kevät.
Nautitaan näistä keväisen aurinkoisista talvipäivistä, sillä nyt se on (pikkuhiljaa!) menoa. Kevään tuloa ei estä mikään!

I'm enjoying spring so, that I need to bring it also indoors. I've a moodboard which gets different pictures and flowers on it every season. Now it's time for SPRING! 

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

12 kommenttia

 1. Tänään tuntui erityisen keväiseltä auringon paistaessa ja sulattaessa lumet asfalttipinnoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuntui! Ihana lopputalvi, jolloin tietää että pian se pimeys on tipotiessään, ja pääsee taas nauttimaan keväästä.

   Poista
 2. Päivien pidentyminen ja tuo uskomaton valo! Sitä on odotettu ☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Jokavuotinen ilo, mutta aina yhtä odotettu!

   Poista
 3. Eikös maaliskuu lasketa jo kevätkuukaudeksi! Valon määrä on upeasti lisääntynyt, kirkkaita aurinkoisia päivä on sattunut viikonlopuksikin ja ulkoilusta on päässyt nauttimaan toden teolla! Taivas oli tänäänkin niin upean sininen! Kesää kohden mennään kevään ihanalla voimalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti lasketaan, maaliskuun 1. on kevät! Voi tätä ihanaa aikaa!

   Poista
 4. Kevät on niin ihana sana ja tuo toiveikkuutta jo pelkästään ajatuksena. <3
  Tuo sun moodboardisi on tosi kiva idea, joka vuodenaikana. Mä oon aina ollut tosi ihastunut noihin kasviaiheisiin piirrettyihin/maalattuihin kuviin. Ja lumikellot ovat aina niin herttaisia.
  Mullakin on työpöydän yläpuolella Japanilaisen tuttavani ottamia kasvikuvia roikkumassa. Ne inspiroivat ja tuovat luonnon sisällekin.
  Nyt nautitaan kevään tuomasta kutkutuksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä, tämä on niin parasta aikaa. Kaikki upea on edessä!

   Poista
 5. Jep. Kevät on tullut! (Jo oli aikakin..)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig