1. joulukuuta 2015

Raudoitusverkon joulutunnelma

Kesällä sisälle asentamani raudoitusverkko on saanut jouluisen tunnelman harteilleen. Nyt olen ripustanut siihen joulukoristeita, kortteja ja pieniä maljakoita kuusen oksia varten. Kyllä tämä onkin vaan näppärä paikka koristella kotia eri sesonkeja varten!


Ja toki pikkukuusi lasitölkissä kuuluu joulun aikaan. Edelleen se vaan jaksaa miellyttää.
Pienet maljakot ovat kivoja tässä verkossa myös näin jouluna. Nyt siihen saa havuja tai vaikka jotain jouluisia leikkokukkia. Vuoden vaihteessa ja keväällä sitten taas jotain muuta.

Tunnelmallista joulukuuta!
/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

7 kommenttia

 1. Tuo on kyllä tosi kiva. Harmi, kun meillä ei taida olla sopivaa paikkaa tuollaiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin meni hetki, että oikean paikan sille keksin. Nyt se sopii tuohon todella hyvin. Voisihan se olla vaikka vähän pienempikin?

   Poista
 2. Että menin kaiken raudoitusverkon hävittämään rakennusvaiheen jälkeen... Nyt tarttis saada kipeästi uutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi just noin kuormalavojen kanssa. Olin ihan varma, etten halua niitä enää koskaan nähdä raksailun jälkeen, mutta niinpä niitä nyt kaipailen... :)

   Poista
 3. Hieno idea ja kauniisti päivitetty näin talveen! Jotain samantyylistä olen pohtinut itsekin tyhjälle seinälle joka kaipaisi kovasti piristystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sisustustilanne sinulla! Jos jotain rouheaa kaipaa, niin tämä on oikein oiva vaihtoehto :)

   Poista
 4. Kaverilla jäi tälläista raudoitusverkkoa yli remontista. Voisin pyytää häneltä sitä hieman ja tehdä tällaisen myös. Nimen omaan voi hyvin hyödyntää eri sesongeissa.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig