4. marraskuuta 2015

Kimmeltävät hopealangat


Yhteistyö: Airam*

Olinpas erittäin iloinen, kun Airamilta kysyttiin, josko olisin kiinnostunut koristevaloista pimeneviin iltoihin. Olin nimittäin nähnyt jossain kuvissa hienostuneita pieniä tunnelmavaloja, ja suunnitellut hankkivani jostakin sellaisia talveksi.


Ensimmäisenä näin silmissäni yhdistää valot hopealankojen kanssa, niistä kun en tarpeekseni vaan saa. Tuo kuivanakin sievä harmaa sykkyrä lähes pyytää seurakseen näitä pieniä kimmeltäviä valoja. Nämä valot saa kivan ilmavasti noiden hopealankojen rankojen lomaan, vaikka "johto" itsessäänkin on kyllä taipuisa ja muotoiltavissa.Nuo pienet valolankaledit toimivat pattereilla, ja niissä on 20 lediä. Ainoa miinus tulee siitä, että uusia pattereita täytyy olla hollilla, koska niitä joutuu vaihtamaan vähän turhan tiuhaan. Mutta ovat nämä kyllä näppäriä, niillä kun pääsee valaisemaan sellaisia paikkoja mihin pistorasiaan laitettavien kanssa ei oikein pääse. Kauniilta nämä pikkuruiset valot näyttävät takuulla jouluisissa istutuksissa, maljakoissa olevissa havunoksissa, taikka ihan vaan pöydällä osana kattausta.I've got these led light chains from Airam. First thing what I was thinking to use them with was cushion bush (Calocephalus brownii). Those two look so fresh and fairytale-like under the glass bell.

*valot saatu Airamilta

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

12 kommenttia

 1. I-ha-nat!!! <3 Mahtava idea! Kauniit, herkät valaisimet kaamokseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Pia! Tähän vuodenaikaan vaan ei voi olla liikaa valoa ympärillä :)

   Poista
 2. ♥ Onpas aivan ihastuttava! Oot kyllä kekseliäs :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea! Aikaisemmin syksyllä ihastelin paikallisen kukkakaupan pihassa hopealankaistutuksen sekaan laitettuja valoja, mutta loistava idea napsia vain nuo pelkät "langat" tuonne valojen sekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää kyllä pihallakin kasvin lomassa tuollaiset valot todella ihanalle. Nuo langat :) ryhdittää tuota valoa kivasti.

   Poista
 4. Voi että näiden blogien kanssa... Siltä istumalta piti lähteä toteuttamaan tätä ideaa. Kaapista löytyi vähällä käytöllä ollut, Nykistä asti rahdattu, lahjaksi saatu tarjouluastia, ja kaapin perukoilta patterivalot ja siinä se on: oma versio, tosin ilman hopealankaa. Vieläköhän niitä on myynnissä. Hieno idea, todellakin. T. Raili

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) :) Onpa mukava kuulla Raili, että sait inspistä, ja toteuttaa vieläpä samantien. Kyllä niitä hopealankoja näkee edelleen myynnissä.

   Poista
 5. Hei, oliskohan toi hopealanka sellainen syyskukka, jota voisi pitää sisälläkin? Jos se pärjää kuivuneenakin, niin ehkä se sit pärjäisi meilläkin. Ha hah!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voi ottaa sisälle, mutta ei ole kauhean pitkäikäinen. Noin 3 vk menee hyvänä. Tosin tämä on sen kummituspuun kanssa samaa sarjaa, eli näyttää kuolleena lähes samalta, varsinkin jos ei katso ihan vierestä :)

   Poista
 6. Patterikäyttöinen valolanka on niin kiva, kun pistoketta ja johtoa ei ole, vain pieni patterikotelo, jonka saa helposti piilotettua asetelmaan. Olet taas toteuttanut niin kivan jutun, että oksat pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Mikäs tässä on toteutellessa, kun on materiaalit kohdillaan :) Ihanaa, kun voi vähän luoda uutta.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig