26. marraskuuta 2015

100 kukkaideaa jouluun pop up -tapahtumaKävin tänään aamulla Kauppapuutarhaliiton Kauniisti kotimainen -kampanjan tiimoilta järjestetyssä joulukukkien pop up -tapahtumassa Helsingin Torikortteleissa. Tila oli täytetty ainakin sadalla jouluisella kukkaidealla, jotka floristimestari Pirjo Koppi tiimeineen oli toteuttanut. Ihanaa kukkailotulitusta sanon minä! Aivan huipun jouluisen idean olivat toteuttaneet.Tärkeimmät Suomessa viljellyt joulukukat ovat hyasintti, joulutähti ja ritarinkukka. Ja nämä tapahtumassa olivat tietenkin pääosassa. Monipuolisia kasveja kaikki, kunhan käyttää vähän luovuutta :) Pinkkinä ja vaaleanpunaisena nämä kaikki toimivat hyvin. Pienet joulutähdet ovat aivan supersuloisia, puhumattakaan ritarinkukan leikkoversioista. 


Yhdistelemällä karkkeja ja cupcakevuokia kukkiin saadaan oikein toimiva katseenvangitsija.

Kaikki ilmaan: sammal ritarinkukan tai joulutähden juurakon ympärillä antaa aivan uuden ulottuvuuden näille joulun perinteisille kukille.


Kukat, ja joulukukat ja tässä erityisesti hyasitti sopivat mitä parhaiten myös kukkakorujen materiaaliksi. Aikas kähee pikkujoululookki syntyy kukkakaulakorusta, kukin koristelluista korkkareista ja tuliaispullon kukkakoristuksesta.


Joulumorsian valitsee kimppuunsa hyasintteja <3
Valkoinen on pop! Vaikka väreillä on ihana iloitella, kyllä silmä lepää levollisessa valkoisessa :)

Pop up -tila löytyy osoitteesta Unioninkatu 25, Helsinki.
Aukioloajat:
tänään torstaina 26.11. 14-17
perjantaina 27.11. 9-17
lauantaina 28.11. 10-15
Pe ja la jaossa joulutähti ensimmäiselle 50 kävijälle.

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Tosi huikeita, Koppi tiimeineen on kyllä taitava! terkuin Suska KoivulaDesignesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Ja ihanan kukkainen joulutunnelma tuossa paikassa!!

   Poista
 2. Ihan mielttömiä kukkaideoita!Erityisesti minua houkuttelee nuo kukkakorut.Talvimorsiammella menisi ihan hääkimpusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Kukista saa vaikka mitä, ja aivan superisti ne sopivat myös juhlapukeutumiseen. Vielä kun olisi sellaiset juhlat tiedossa... :)

   Poista
 3. Kiitos Sanna! En päässyt paikalle, mutta onneksi sä pääsit ♥ Aivan loistavia ideoita napattavaksi omaan kotiin ja kukkaviemisiin sekä huikeita toteutuksia asusteisiin, kimpuista puhumattakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Paljon ideoita koko paikka pullollaan. Se on auki vielä tänään ja huomenna. Mahtava joulufiilis siellä on :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig