23. lokakuuta 2015

Perjantaikukat - leikkosyklaami


Alkaa ulkoa kerättävät kukat pikku hiljaa loppua. Ruukkukasvina käytettävän syklaamin kukat ovat kauniit, erittäin käyttökelpoiset ja kestävät myös maljakossa. Nappasin ulkokasvista muutaman varren pikkuruisiin maljakoihin. Niin pienet ja sievät nuo valkoiset kukat!


Syklaameja on eri kokoisia ja paljon eri värejä, joten valinnanvaraa riittää myös näihin pieniin syklaamin leikkoversioihin. 


Tässä on käytetty:
- 4 x syklaamin kukka
- 3 x pieni maljakko
- pieni valkomusta lautanen

Ihanaa syksyistä viikonloppua sinne!
/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kaunis yksittäin ja valkoisena :) Syklaami on minusta hippasen kukkakummajainen, semisti epämääräinen, mutta aivan liian vähän käytetty ulkokukkana. Kestää kivasti kosteita syyskelejä ja säihkyy syvissä sävyissä. Lasipullohulluna rakastan näitä sun oksajuttuja ♥
  Kuulasta viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo syklaamin kukka on kaunis, ehdottomasti! Monipuolinen kasvi, kun kukkii ulkona kauniisti, ja sisälle voi ottaa samasta kasvista muutaman kukan maljakkoon <3

   Poista
 2. En olekaan koskaan katsonut ajatuksella syklaamin yksittäistä kukkaa. Onpa hauskan näköinen! Nuo lasipullosi ovat aivan ihanat ja niissä näyttää lähes mikä vain kasvi toimivan kauniisti. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erilaiset lasiputelit on ehdottoman kauniita :) Niitä onkin kaappi aivan täynnä, hyvä että kiinni saa :)

   Poista
 3. Luit mun ajatukset! Justiin kaupassa katselin syklaamia ja ihailin sen lehtiä, mutta pinkit kukat olivat mielestäni kamalat, ja pohdin saisiko niitä leikattua hengissä maljakkoon, ettei roskiin tarvitsisi heittää. Eli suurkiitos tästä vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olepas hyvä, sattuipa sopivasti! Maljakossa ne on (ainakin minun mielestäni) todella kauniita!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig