2. lokakuuta 2015

Perjantaikukat - jykevä leikkokaali


Näin lokakuun alkuun sopivat vallan passelisti leikkokoristekaalit. Ne kuvastavat upeasti tätä vuodenaikaa, ja ovat kiva jatkumo ulkokoristekaaleille ja supertrendikkäälle lehtikaalille. Mielestäni magee sesonkileikkokukka! Näkisin nämä jykevät varret niin mieluusti rouheassa tummassa betonintyyppisessä maljakossa, mutta sellaisia ei ole tullut vastaan. Täytyy tyytyä siis luottolasipulloihin. Kivat ne on kyllä noissakin!


Usein näitä laitetaan kukkakaupoissa kimppuihin kukkien ja leikkovihreiden kaveriksi, mutta kyllä ne näyttävät kivalta myös yksittäin. Lehdet alkavat kellastua pikku hiljaa alhaalta päin, jolloin ne voi poistaa, ja näin pidentää kaalien maljakkoaikaa.

Tässä on käytetty:
- 4 x leikkokaali
- 3 erilaista vesipulloa

Olen tänä syksynä herännyt näiden koristekaalien upeuteen. Siinä on aikamoisen hieno ruukkusyyskasvi, joten tiedossa on koristekaalijuttua piakkoin. Mahtaisivatko nämä koristekaalit - sekä ruukku- että leikkoversiot - tulla trendikkäämmäksi lehtikaalien käytön vanavedessä? Tykkäättekö kaaleista?

#perjantaikukat #fridayflowers

These gorgeous cutflower cabbages are making me really really happy this weekend! How beautiful they are! Don't you think?

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihanat! Mäkin tykkään tällaisesta simppelistä enemmän :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun nostit esiin taas niin mahtavan kasvin. Mä tykkään noista leikkokaaleista. Ne kestävät todella pitkään hyvänä maljakossa, kun muistaa vaan vaihtaa vettä päivittäin. Monet ovat hermostuneet niiden hajuun, mutta haju tulee vain vanhasta vedestä maljakossa. Uusi imupinta välillä ja veden vaihto, niin niihin kyllä rakastuu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tosi mageita ne on kyllä! Ei mitään pipertelyä, vaan oikein kunnon jämäköitä komistuksia.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig