30. lokakuuta 2015

Perjantaikukat - hailakka keltainen ♥ harmaa (?)


Kun näin nämä keltaisen hailakat krysanteemit marketin kukkapisteessä oranssina kirkuvien kukkien joukossa, tiesin heti, että nämä lähtevät matkaan. Olin ennemmin jo suunnitellut, että haluan kokeilla vaaleankeltaisen ja harmaan yhdistelmää, joten mielessä kummitteli etuoven rappusilla oleileva hopealehti krysanteemien kaveriksi.


Koska hopealehdet ovat aika lyhytvartisia, päätin pitkästä aikaa tehdä oikein asetelman. Tein matalan ruukun päälle washiteipillä ristikon, kuten talvella tulppaaneille. Ristikon avulla varret saa pysymään halutussa paikassa. Sitten vain kukat ja lehdet sikin sokin ristikon väleihin. Laitoin krysanteemin kukkia vähän eri tasoille, jotta asetelmassa on enemmän mielenkiintoa.

Tässä on käytetty:
- matala rouhea astia Stockmannilta
- harmaata, ohutta washiteippiä
- 5 x hailakan keltainen krysanteemi
- hopealehden oksia puutarhasta

Mitä tykkäätte tästä väriyhdistelmästä? Minä en ole ihan varma...

I used pale yellow chrysanthemums and grey dusty millers in my Halloween arrangement. Is this a perfect match or a big no-no?

Perjantaikukat jäävät nyt tauolle, koska päästän hiljalleen jouluisen kukkamieleni valloilleen :)

Mutta nyt kuitenkin hirmuista Halloween-viikonloppua! /Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

8 kommenttia

 1. No mä kyllä tykkään! Mun täytyisi kanssa kokeilla joskus asetella kukat maljakkoon ton ristikon avulla, sillä varsinkin toi linkin takaa löytyvä tulppaaniversio on kyllä niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ristikko helpottaa kyllä huomattavasti kukkien laittoa kivasti maljakkoon, jos ei halua laittaa niitä siis vapaasti - ja jos ei käytä kukkasientä. Washiteippejä on paljon todella kivoja kuoseja, joten teipin voi osoittain jättää vaikka näkyviinkin.

   Poista
 2. En ole eläessäni tykännyt keltaisesta, paitsi neljännen lapsen jälkeen. Pieni tyttö piti paljon keltaisia vaatteita ja sai jopa keltaisen päiväpeiton. En tiedä mistä värikaudet tulee, mutta luulen että keltainen on löytänyt pienen pilkun sydämestäni - tuo keltainen- harmaa- yhdistelmä on aivan hurmaava! Ja tuo washi teippi on aivan loistoidea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, keltainen ei kuulu suosikkiväreihin lainkaan. Mutta tuo haalea keltainen silloin tällöin viehättää, ja nyt oli herkullinen mahdollisuus kokeilla sitä harmaan kanssa.

   Poista
 3. Mä tykkään!
  En ole oranssin tai keltaisen ystävä, mutta tykkään kermanvalkoisesta. Ja kerman värihän on oikeastaan keltaista. Harmaa on ihanan rauhallinen yhdistettynä vaaleankeltaiseen. Ja tuon sävyinen neilikka, yhdistettynä vaaleanpunaisten ja limen väristen neilikoitten kanssa on yksi mun lemppariyhdistelmistä, jätskivärit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun jätskivärit kuulostaa hyvältä! Tuosta sainkin ajatuksen tehdä triokimpun, jossa on vaniljan, mansikan ja suklaan sävyt :)

   Poista
 4. No mä ainakin tykkään!!! Ikuinen harmaan ystävä. ♥ Ei ole todella enää kuin muisto marketin krystanteemikimpusta. :) Tosi kiva idea toi ristikko. Täytyykin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, pistähän kokeiluun! Tuon ristikon avulla aukeaa ihan uudenlaisia mahdollisuuksia asetella kukkia:)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig