29. lokakuuta 2015

Kurpitsa + pora = reikäinen Halloween pumpkin

Tuossa jokin aika sitten Pinterestin kuvavirtaa selatessani törmäsin poralla tehtyihin Halloween kurpitsoihin. Luomukset olivat mitä kauneimpia ja kekseliäimpiä. En tietenkään saanut niitä mielestäni, vaan halusin itsekin kokeilla sellaista lasten hassunaamakurpitsan lisäksi. Kun mieheltä vielä heltyi lupa poran lainaamiseen, täytyi tuumasta ryhtyä toimeen!
Työn vaiheet:
- kansi auki puukolla
- siementen ja hedelmälihan kaiverrus jäätelökauhalla (on muuten paras väline tähän)
- tussilla reikien paikat (pian kyllä tajusin sen olevan tarpeetonta)
- ja poralla reikiä kylkeen

Aluksi tein liian pieniä reikiä ja kynttilä sammui hapenpuutteeseen saman tien. Osaa reikiä sitten hiukan isonsin, ja tein vieläpä pienen aukon kurpitsan taakse, jotta ilma varmasti kulkee, ja sisällä oleva kynttilä palaa kunnolla.
Tällainen on kyllä ehdottoman hauska versio tästä Halloweenkomistuksesta, vaikkei omani vedä vertoja inspiraationlähteisiini. Ja plussaa siitä, että tämä on helpompi tehdä kuin väkertää naamaa pienen puukon kanssa.

I made my Halloween pumpkin with a drill. This is a very easy to do and looks so beautiful.

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Miten upea kurpitsa :)
  Meillekin on pakko huomenna käydä ostamassa kurpitsa ja askarreltava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tällainen on helpompi tehdä kuin silmiä ja suuta kurpitsaan puukolla väkertää. Mukavia Halloweenaskarteluja sinne!

   Poista
 2. Hauska ja kaunis idea! Ja taas tosi upeat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kiva? Hieman erilainen kuin perinteinen naama. Sellainenkin kyllä täytyy tässä taloudessa vuosittain lapsille tehdä. Siitä on tullut jo ihan Halloweenperinne :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig