12. syyskuuta 2015

Vihertävää Habitaressa


Kävinhän siellä Habitaressa minäkin pyörähtämässä. Ohessa muutama kuva kasvilasit päässä kuvattuna jälleen kerran. Jonkin verran vihreää osastoilla näkyi. Enemmänkin voisi olla, jos minulta kysytään :) Viherkasvit kun ovat äärimmäisen trendikkäitä juuri nyt. Jopa Signals-vainunäyttely - joka esittelee tulevaisuuden trendejä ja heikkoja signaaleja - oli nostannut ne esille: "Viherkasvit puhdistavat ilmaa ja tuovat lämpöä sisustukseen".


Framille olivat päässeet ne perinteiset viherkasvit; peikonlehti, rahapuu ja kaktukset totta kai. Mutta myös hieman kokeilevampaa vihreää oli esillä. Vai miltä kuulostaisi sammalmatto? Joo, hieman ehkä epäkäytännöllinen, mutta ah, niin kaunis :)


Japaninvaahterat ovat nyt todellisia must have -kasveja, niin messuosastoilla kuin puutarhassa. Ne ovatkin todella tyylikkäitä ja kauniita, ja kuuluvat myös minun aivan ehdottomiin lemppareihini!


Marimekon osastolla oli käytetty sisä- ja kausikasveja, perennoja sekä heiniä sulassa sovussa samassa "astiassa". Osa laatikoista oli kivasti nostettu seinälle, jolloin ne olivat todellinen osaston eye cather! Tykkäsin! 

/Sanna
SHARE:

4 kommenttia

 1. Kivoja viherbongauksia :) Sammalmatto meni minulta ohi, mutta tuo Marimekon seinä oli kyllä hieno! Juuri latailin omia kuviani blogiin, hauskaa miten erilaisia löytöjä kaikki ovat tehneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat bongaukset on niin kiinni siitä mistä reitti kulkee, ellei ehdi sitten kiertää ihan jokaista käytävää :) Ja toki siitä mikä kiinnostaa. Menenpäs heti katsomaan sinun bongaukset.

   Poista
 2. Sammalmatto seinälle tauluksi, niin johan ois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilla oli kahvilassa sammalseinä, mutta se jäi kuvaamatta. Sammal on pop - niin sisällä kuin puutarhassa :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig