30. syyskuuta 2015

Tyylikkäitä koristekurpitsoja

Oi wau! Näistä koristekurpitsoista tykkään. Osan olen saanut, osa on omalta maalta. Niissä on raikkaan ja tumman vihreitä ja haalean keltaisia sävyjä, ja mukavia muotoja. Kaukana on oranssit väripallerot näistä tyylilyyleistä! Kurpitsoista tulee kyllä heti hyvin syksyinen fiilis. Ehkä se sopii näin syyskuun viimeiselle päivälle..


Laitoin pariin betoniastiaan harmaita kasveja, ja tungin niiden väliin noita tyylikkäitä möykkyjä. Taisinpa luulla tällä kertaa, että enemmän on enemmän. 


Sen pidemmittä puheitta tällä kertaa, toivottelen hyvää kuun viimeistä päivää sinne ruutujen toiselle puolelle!

/Sanna

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

12 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Niin on! Näitä täytyy kasvatella ensi vuonna huomattavasti enemmän. Pieni osa noista vain on omasta maasta.

   Poista
 2. Niin natsaavat tyyliisi ja tyylisilmälläsi puettuna ovat niin himpskatin freesejä :) Tykkään taas kovasti! Nyt nautinkin tämän talven yli täysillä sun vihersilmästä ja ideoista, sillä meillä ei pihalla vielä uudessa kohteessa pahemmin stailailla ... tai onhan siellä vanha kaivonkansi, terassia, lipan alustaa ... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kyseiset kurpitsat on kyllä niin nättejä! Jostain täytyy ensi vuodeksi etsiä erilaisia vihreiden ja valkoisten siemeniä.

   Oi vitsi, että olisi ihanaa (vaikkakin aikaavievää) suunnitella uutta. Ja hei, kyllähän terdelle voi laittaa talveksi vaikka mitä :)

   Poista
 3. Kauniita ovat ja sopivat tuohon betoniastiaan ihan täydellisesti. Komppaan Katia, että tyylisilmäsi ja taitosi ovat kyllä ihan mahtavat! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Anu :) Johonkin sitä omaa luovuudentarvetta on suollettava, ja kukat, puutarha ja sisustus on näin kotiäidille oikein passeli kohde.. :)

   Poista
 4. Kaunista! Ja että sopivatkin hyvin betoniruukun kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Hanna! Noiden kaikkien värimaailma natsaa loistavasti yhteen.

   Poista
 5. Kaunista ja niin tyylikästä! Ihana, kun syyskoristelutkin voivat olla harmonisia ja rauhallisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, harmonisen värinen se kyllä onkin - ei ole mikään varsinainen syksyinen ilotulitus :)

   Poista
 6. Niin ihania nuo pikkukurpitsat ja kaikki sopii niin hienosti yhteen. Hieno myös tuo betoniruukku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nuo kurpitsat on aivan superihania, ja juuri minulle passelin värisiä. Nuo neliönmalliset ruukut on Granitista toissa kesänä ostettu.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig