16. syyskuuta 2015

BLACK - luottovärini


Maalifirma Tikkurilalla on sosiaalisessa mediassa meneillään kampanja, jossa sisustajia kannustetaan jakamaan Instagramissa tai Facebookissa kuvia siitä, kuinka kotia maustetaan mustalla. Minähän tästä innostuin mustan ystävänä jopa niin paljon, että napsin kuvia yhden sijasta 12.


Kolme vuotta sitten muutettuamme avohyllyt saivat mustan pinnan, ja saman käsittelyn koki keväällä ennen valkoinen mauste-/tilpehöörikaappi. Keittiössä on myös mustavalkoraidallinen tapetti. Lisäksi väriä on mm. kodinkoneissa, pyyhkeissä, patalapuissa, ruukuissa, astioissa ja nahkavetimissä. 

Olohuoneessa mustaa on hyllyissä, seinälautasissa, ruukuissa, lyhdyssä ja printeissä. Huoneen päätyseinän maalaamista suunnittelen vihertävänharmaanbeigestä johonkin muuhun, mutta en ole vielä saanut lopullista ahaa-elämystä.. Musta on yksi vaihtoehto :) Työhuoneessa mustaa on pöydässä, hyllyissä, ruukuissa, paperikoteloissa ja printeissä. Tapetti on myös harmaavalkomustakuvioinen.


Makkarissa musta vilahtelee mm. virkatussa matossa, yöpöydissä, koreissa, lakanoissa ja päätyseinän tapettikollaasissa.

Uuh, onkohan tuota väriä liikaa? Lista ainakin on pitkä. En kuitenkaan koe mustaa väriä synkkänä, niin kuin monet. Se on ollut ja on edelleen luottovärini, niin sisustuksessa kuin vaatteissakin.

Mites te, mitä viboja musta teissä aiheuttaa? Löytyykö sisustuksesta?

/Sanna

Kamppisaika 30.9. saakka.
#mustatuntuu #tikkurila

Blogia voi seurata: BloglovinFacebookInstagramPinterest tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

9 kommenttia

 1. Mustaa väriä on teillä sopivasti!
  Itsekin olen lisännyt mustaa väriä sisustuksessa ja tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalaillahan tuota on, mutta minkäs sitä värimaulleen voi :)

   Poista
 2. Niin niin kaunista!! Mä tykkään ihan hurjasti mustasta. Maalattiin juuri yks liitutauluseinä ja se tuo kyllä niin ihanasti kontrastia tähän valkoisuuteen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se jotenkin jämäköittää sisustusta, niin kuin tumma muutenkin tekee. Minäkin välillä haaveilen kokonaisesta liitutauluseinästä lapsille, mutta haave se ainakin vielä on..

   Poista
 3. Hyvältä näyttää, eikä yhtään liian mustalta! Ja niin kuin sanoit, musta ei ole sisustusvärinä lainkaan synkkä, vaan pikemminkin tuo ryhtiä ja selkeyttä. Niin ja kiitos muuten viimeisestä ;)

  VastaaPoista
 4. Musta ryhdittää ja jotenkin hassusti raikastaa, kun osaa sitä yhdistellä. Olen aika bliisu-tyyppi, mutta tykkään mustasta kaiken tasapaksun ryhdittäjänä.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig