21. elokuuta 2015

Perjantaikukat - runsaasti rönsyävää omasta pihasta


Tällä viikolla pihan runsaus, ja varsinkin monet kivat oksat ja lehdet innoittivat tähän rönsyilevään kukkakimppuun. Nyt vallalla ovat hyvin luonnonmukaiset, kukat eri tasoissa, sinne tänne rönsyilevät, ja runsaalla vihreällä höystetyt kukkakimput. Yritin ujuttaa tähän semmoista fiilistä.


Keräsin mitä pihasta löysin, ja minkä ajattelin väreiltään ja muodoiltaan yhteen sopivan. Keltainen kukka on kultapallo, jonka kukat napsin yli kaksimetrisestä kaatuneesta pöheiköstä. Tällainen väriyhdistelmä punaisia/tummia lehtiä, keltaista ja oranssia on turhankin syksyinen, mutta näitä sieltä pihalta nyt löytyi. Oksat kääntyilevät rennosti, joten ne, ja kukat kokosin kimppua tehdessäni eri tasoille ja hyvin epäsymmetrisesti, jotta sain runsaan vaikutelman. Sidontakohdan sidoin löyhästi, jotta en olisi menettänyt muotoa liian tiukaksi.


Tässä on käytetty:
- kukkivia: kultapallo, kehäkukka
- jo kukkineita: keijunkukka, loistosalvia
- oksia: japaninvaahtera, purppuraheisiangervo
- lehtiä: keijunkukka, poimulehti
- musta maljakko
- sidontaan narua

/Sanna

Blogia voi seurata Bloglovin'issaFacebookissaInstagramissaPinterestissä tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Sulla on tosi samanlainen tyyli tehdä kimppuja kuin mulla. Nytkin nököttää hyvin samannäköinen tuossa kultapalloineen ja purppuraheisiangervoineen :D Mietin ihan samaa, että melko hurjan värinen, mutta loppukesään se sopii. Kevät ja loppukesä on keltaisen aika :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla! Varmasti ne helposti näyttää kodissa kuin kodissa tällä hetkellä tällaiselta loppukesäiseltä/syksyiseltä. On se muuten kivaa, kun sisustukseen voi välillä tuoda tällaisia hurjimuksiakin kukkien muodossa. En ainakaan minä näin kokeelliseksi tyynyillä, matoilla jne ryhtyisi :)

      Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig