12. elokuuta 2015

Myymälässä: monday TO sunday -puoti EspoossaKävin kääntymässä ihastuttavassa uudessa sisustus-lifestylepuodissa Espoossa. Nimeltään se on monday TO sunday, ja se laajentui vastikään omistajansa kodin yhteydestä isompiin tiloihin Espoon Kivenlahteen. Valoisaa ja valkoista puotia pyörittää tyylikäs Päivi Lemström, jonka kanssa on ilo jutustella hetki jos toinenkin.


Myynnissä on sekä sisustustavaroita että vaatteita. Hän on suunnitellut oman keramiikkasarjan, jossa on todella kivoja ja toimivia astioita pääasiassa valkoisena mutta myös mustana. Omaan tuotesarjaan kuuluvat myös ihanat pellavaiset vuodevaatteet. Lisäksi bongailin mm. tinekhomen ruukkuja ja maljakoita, sekä paljon paljon muuta ihanaa, kevyttä ja kaikin puolin mageeta sisustustavaraa.

Ja palvelu oli mielestäni aivan priimaa, vauvanhoitoapukin kun järjestyi kaupan toimesta. Sai äiti kierrellä ja ihastella rauhassa, kuvata ja tehdä ostoksia :)


Suosittelen ehdottomasti käymään, jos huudeilla liikutte!

Osoite:
Kivenlahdentie 7, Espoo

monday TO sunday home -blogi
FB-sivut

/Sanna

P.S. Ostokset löytyvät muuten Instagramista.

Blogia voi seurata Bloglovin'issaFacebookissaInstagramissaPinterestissä tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.

SHARE:

8 kommenttia

 1. Oi miten ihanalta näyttää! Tänne on ehdottomasti suunnattava! Nuo keramiikat ja pellavalakanat jäi nakuttamaan pahasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan? Tämä on supersuloinen puoti, mutta niin se on sinunkin :) Minulla on niitä keraamisia astioita muutama, ja tykkään tosi paljon! Suosittelen siis!

   Poista
 2. Näyttääpä kyllä tosi kivalta! Täytyisi varmaan joskus ottaa oikein asiaksi Espoon sisustustarjontaan tutustuminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa suunnata Helsingin lisäksi tännekin! Ajattelinkin listata Espoon kivoja pieniä sisustuspuoteja jossain vaiheessa, joten stay tuned :)

   Poista
 3. Tuo kauppa olisi erittäin "vaarallinen" - kukkarolle nimittäin ;) Aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen :) Se on aivan super, mutta voi siellä varmasti käydä vaan ihailemassakin... :)

   Poista
 4. Hei, ihanat kuvat olet ottanut, monet kiitokset!
  XX Päivi / monday TO sunday (HOME)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig