27. heinäkuuta 2015

Vihreää Asuntomessuilta


Kävin minäkin kääntymässä Vantaan Asuntomessuilla. Kuvailin joitakin kivoja sisustuksia kasvilasit silmillä, joten lähes jokaisessa tämän postauksen kuvassa on jotain vihreää.Vaalean puun sävy missä tahansa muodossa tuntuu olevan hyvin pop. Valoisa vaalea koreissa, huonekaluissa, seinissä tai lattiassa yhdistettynä viherkasveihin tuovat oikein raikkaan fiiliksen sisustukseen. Hyvin suomalaista etten sanoisin.


Lehtien kotijutuissa on joskus käytetty ulkokasveja sisällä, ja näin oli asuntomessuillakin. Kyllähän nuo neidonhiuspuu (Ginkgo biloba) ja japaninvaahtera (Acer palmatum) kauniilta näyttävät myös sisällä. Niiden menestymisestä olisi vaan hauska kuulla.


Sisätiloista sitten ulos. Terassialueilla suositaan perinteisten kesäkukkien rinnalla heinäruukkuja. Ja oikein kauniilta ne näyttävätkin. Aivan omia suosikkejani!


Pihakuvia ei tullut juuri otettuakaan. Pistin muutamassa kohteessa kuitenkin merkille, että "katteena" oli käytetty isoja kivenmurikoita. Ne näyttävät oikein asialliselta puiden juurella. Ne ovat varmasti oikein toimiva ratkaisu, kunhan siellä on alla kangas, jolloin rikkaruohot eivät kasva kivien lomasta.

Ensi vuonna sitten Seinäjoelle :)

/Sanna
SHARE:

2 kommenttia

  1. Kiitos, kun pääsin matkassasi messujen vihreämmälle puolelle :) Vaaleus vihreän kaverina näyttää freesiltä. Kovin paljon kukkaa ei ole käytetty vaan vihertävällä luonnonmukaisella tyylillä mennään. Heinät ja koristepuut - just love them ♥ Kivien käyttö on myös jostain syystä lähellä sydäntä, omalla pihalla niitä tonnitolkulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkaatte hyvä!! Nuo isot kivenmurikat "katteena" kasvien juurella oli oikein oiva juttu. Voisitpa joskus postata kuinka sinä olet kiviä käyttänyt puutarhassasi - olisi hauska nähdä :)

      Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig