2. toukokuuta 2015

Instagram - maalis-huhtikuu

Maaliskuussa päästiin ihastelemaan suunnattoman energisiä ja keväisiä sipulikasveja jo ihan kunnolla. Leikkotulppaanien lisäksi helmililjat, krookukset ja tietenkin pääsiäinen valloittivat kodin ja tetet terassin. Viherkasvit toivat kaivattua vihreyttä sisälle, mm. työhuoneessa. Kävin vierailulla ihanassa Kotilaituri-puodissa ja kevättuulta hain Kevätmessuilta Messukeskuksesta.   

Huhtikuussa pääsi jo kivasti pihahommiin, mm. kasvihuone laitettiin valmiiksi kesävieraita varten. Pääsiäinen, orvokit, mehitähdet, viherkasvit mm. olohuoneessa ja oma kukkainen kuvani Glorian kodissa sykähdyttivät. Kevään eteneminen tietenkin ilahdutti, mutta tänä vuonna sen edelle meni mennen tullen odotuksen viimeiset viikot ja pienen tyttäreni syntymä.

Nyt onkin mukavaa siirtyä toukokuuhun, ja pyrkiä pääsemään takaisin rutiineihin. Kevät on täällä, ja kesä jo kolkuttelee oven takana. Apua - ihanaa, ihanaa aikaa kaikkinensa :) Nautitaan hetkestä!

/Sanna

Blogia voi seurata Bloglovin'issaFacebookissaInstagramissaPinterestissä tai painamalla "Lukijat/Liity tähän sivustoon" -naviskaa blogin oikeassa reunassa.
SHARE:

12 kommenttia

 1. Onnea tyttären syntymän johdosta! Kauniit kollaasit.

  VastaaPoista
 2. Upeat kollaasit! Isot onnittelut tyttären syntymästä!

  VastaaPoista
 3. Voi kun nuo kuvasi ovat aina niin upeita ja sinulla on aivan erityinen värimaailma niissä - ihanan tunnistettava ja raikas =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itse löydän aina niistä jotain häikkää, värimaailmojen samanlaisuus on aina jotenkin hakusessa jne, joten kiva kuulla, että jossain määrin on tunnistettava ja raikas :) Olisi ihanaa, jos osaisi oikeasti kuvata..! Mutta tällä mennään nyt :)

   Poista
 4. Tänne oli ilo löytää! Sinulla on kaunis ja mielenkiintoinen blogi. Lämpöiset onnittelut kevätneidosta!
  Hurmaavat kollaasit. Ja vielä todettava, jotta tosi kiva ja tyylikäs tuo mehitähtiruukkuideasi, sitä pitääkin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihanaa kuulla kivoja kommentteja. Todella mukavaa, että olet tänne löytänyt, ja saanut vieläpä inspistäkin! Lämpimästi tervetuloa! :)

   Poista
 5. Todella kauniit koosteet! <3
  Kaunista toukokuuta myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Riina! Ihanaista alkanutta uutta kuuta myös sinne!

   Poista
 6. Onnea ja iloisia hetkiä teidän koko perheelle! Kauniita kuvia! Minulla on sinulle haaste blogissani, mutta ymmärrän että sinulla menee nyt aikaa muuhunkin, joten älä ota paineita vastaamisesta. Haastoin sellaiset blogit, jotka ovat mielestäni kiinnostavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mukavaa saada haaste - kiitos, käyn katsomassa.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig