22. helmikuuta 2015

Kevät keittiön pöydällä + lehti lähtee..Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Ihania olette! Näissä fiiliksissä on todella mukava jatkaa :) Randomilla arvottu voittaja blogini ensimmäisessä arvonnassa oli Anne. Laittaisitko osoitteesi meiliini: sanna.rasku@gmail.com, niin laitan lehden hetimmiten tulemaan?


Keittiön ruokapöydälle on kerääntynyt erinäinen kasa asioita, jotka miellyttävät tällä hetkellä suuresti. Muutamia vuosia vanha kruusattu peili löysi vihdoin oikean paikan ruokapöydän seinäpäädyssä seilattuaan erinäisissä paikoissa pari vuotta. Kuinka en tullut tuota ennemmin ajatelleeksi? Valon määrä lisääntyi huimasti, kun peili heijastaa valon vastapäätä olevasta ikkunasta. Muutenkin kaikki mustavalkoinen, puu ja korit ovat todella jees! Ja tietenkin nuo iki-ihanat keväiset sipulikasvit, jotka juuri availevat kukkiaan, ja rosmariini! Tuo yrttimaailman täydellisyys. Oi joi, tästä on hyvä aloittaa uusi viikko! 

SHARE:

8 kommenttia

 1. Onnea hienosta artikkelista Kotiblogit-lehdessä. Niin ansaitusti siellä olet, sillä kiva, kun lukijat löytävät sinut ja vehreän blogisi. Ihan mahtavaa, kun maaliskuu lähestyy, sen myötä kevät ja vihreät silmut. Näyttää ihanalta nuo sipulit ja yrtit. Hyvää helmikuun viimeistä viikkoa Sanna! t: Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Oli mahtavaa, kun lehteen mukaan kysyttiin! Aivan totta, se on maaliskuu tällä viikolla, kuinka ihanaa!!!! Kevät <3

   Poista
 2. Kaunista ja tyylikästä. Meillä ei ole ollenkaan noin seesteistä. Kaikki tasot ikkunoitten edessä alkavat pursua taimiastioita... Huoks, joka kevät sama ilmiö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Itse taimien kasvattamisessa on oma hohtonsa, ja voin nähdä kuinka ihanan vehreää siellä pian on! Itse pidän siemenviljelykset tänä vuonna minimissä, koska tiedän että en kerkeä niitä tänä vuonna oikein hoivaamaan. Valmiit taimet sitten myymälästä aikanaan..
   Mukavaa viikkoa sinne!

   Poista
 3. Kiva juttu oli blogistasi Kotiblogit-lehdessä! Ihanat kuvat innoittivat minua tulemaan tänne blogin puolelle tutustumaan paremmin ja voi kuinka ihana blogisi onkaan! Harmi etten ole siihen aiemmin törmännyt. Nyt täytyy alkaa vierailemaan täällä useammin, niin inspiroivia juttuja sinulta täältä löytyy :)

  https://instagram.com/hannankotona/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti Hanna! Mukavaa, kun nyt löysit :) Tervetuloa siis!

   Poista
 4. Mistä tuo raidallinen maljokkko on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, tuon isomman mustavalkoraidallisen ruukun olen ostanut Järvenpään kukkatalosta.

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig