31. joulukuuta 2014

Ajatuksia bloggailustani + viisi suosituinta postausta

Vuorossa vuoden viimeinen postaus. Voisipa sanoa, että aloitin bloggailun tämän vuoden maaliskuussa. Sitä ennenkin Kukkala on ollut olemassa, en vain jotenkin löytänyt riittävästi aikaa ja ajatus oli kai osittain kateissa. Nyt tämä tuntuu mukavalta touhulta, ja olen löytänyt aika lailla oman tapani pitää pientä blogiani. Myös Kukkalan ilmeen freesaus lokakuussa oli suunta oikeaan. 

Keskityn kukkiin ja kasveihin sisustamisessa; talvella enemmän sisällä, kesällä ulkona. Kyseessä ei siis ole tavallaan täysiverinen puutarhablogi, eikä missään tapauksessa sisustusblogi, mutta jotain siltä väliltä. Rakastan laittaa kukkia ja kasveja sekä sisustamista, joten näiden yhdistäminen on tuntunut täällä luonnolliselta ja helpolta.

Toivon, että pystyn jakamaan edes osan siitä ilosta mitä saan touhutessani näiden asioiden parissa. Olisi ihanaa, jos jonkinlaista inspiraatiota myös sinä tästä saat! Minulla on ollut hauskaa tätä tehdessä, ja olen nyt jotenkin kummasti myös löytänyt vähän aikaakin siihen. Hyvä minä!Tänä aikana maaliskuulta vuoden loppuun suosituimmat viisi postausta ovat olleet:
1. Myymälässä: Järvenpään Kukkatalo: kirjoittelin ihanan Järvenpään Kukkatalon joulusta
2. Terden olonurkkaus: sisustelin heinäkuussa terassin nurkkausta mm. kasveilla 
3. Rungollinen basilika: runkomallinen basilika vei mennessään elokuussa
4. Kummituspuu - kummajainen vai ihanuus?: lokakuussa kummistuspuu pääsi sisälle
5. Kuukauden kukka - jalohortensia: toukokuussa oli aika ehdottoman kesäkukkaihanuuden


Mukavia hetkiä on siis ollut, toivottavasti niitä on lisää tiedossa ensi vuonna! Kiitos, kun olette täällä käyneet, ja tervetuloa uudelleen. Nyt toivottelen teille kaikille ihanaa vuoden vaihdetta. Toivottavasti seuraava vuosi alkaa ihanissa merkeissä!

Love, Sanna
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihanaa uuttavuotta sinullekin! :-)

  VastaaPoista
 2. Blogisi on juuri sopivanoloista kukkailua, joka iskee vähemmän vihreäänkin intoilijaan. Ihania ideoita ja toteutuksia :) Hyvää uutta vuotta, Sanna ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kati tuhannesti! Hyvää tätä vuotta sinullekin, toivottavasti kaikki toiveet täyttyy tänä vuonna :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig