15. lokakuuta 2014

Blogin freesimpi ilme + helloOlen tässä viime päivinä päivitellyt blogin ilmettä. Asia on ollut vireillä jo jonkin aikaa ja mielessä sitäkin kauemmin. Aikapula ja taidottomuus vain ovat hommaa lykänneet. Vihdoin päätin ottaa härkää sarvista ja ryhtyä työhön.

Ja nyt voin itseäni kiittää, kun homma on lähes maalissa. Tunnen itseni aika koodariksi kuvaleveyksien asettelun, nappuloiden ja muiden juttujen löytäessä muotonsa ja paikkansa. Sinnillä ja sitkeydellä (siis googlella ja youtubella) ratkaisut löytyy!Tässä kohdassa voisin myös kertoilla vähän täällä ruudun toisella puolella häärivästä tyypistä. Olen (jo!) 35-vuotias rouvasihminen Espoosta. Minulla on 1- ja 4-vuotiaat lapset ja aviomies, sekä kaksi koiraa. Asumme kaksi vuotta vanhassa omakotitalossa, joka rakennettiin, kun sopivaa ei oikein tuntunut löytyvän valmiina. Pieni piha tehtiin itse pääasiassa toissa kesänä. Viilausta on edelleen, ja uusia suunnitelmiakin, mutta sellainen taitaa kuulua asiaan.

Koulutukseltani olen puutarhatieteen maisteri, ja töitä olen tehnyt alalla markkinoinnin, viestinnän ja myynnin saralla. Täällä blogissa teen postauksia silloin tällöin kukista ja kasveista sisustustwistillä sekä ulkoa että sisältä. Ne tuottavat minulle niin paljon kauneutta ja iloa, että en malta olla jakamatta joitakin asioita myös täällä.

Joten siis hello sinulle jos piipahdit ja luit jutun loppuun :) Mukavaa, kun tulit ja tervetuloa uudelleen!
SHARE:

4 kommenttia

  1. Ompas freesin näköinen ulkoasu =) Tässähän syttyy aivan himo omankin blogin ulkoasun päivittämiseen =) Mukavaa kuulla hitusen myös siitä kuka täällä häärii =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, olen itsekin ihan tyytyväinen ilmeeseen. Mukavaa, kun kävit :) Ihanaa loppuviikkoa!

      Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig