lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulu ja Pinterest


Pinterest on minun tapani kerätä hienoja ja inspiroivia kuvia. Esimerkiksi jouluun se sopii paremmin kuin hyvin. Pinterest on pullollaan mitä ihanampia joulukuvia! Minulla on omat boardinsa mm. joulukukille ja yleisiä jouluinspiskuvia.


SHARE:

lauantai 21. joulukuuta 2013

Huonekuusi hopealla

Jouluihini kuuluu myös upea huonekuusi (Araucaria). Mielestäni se ei ole ollenkaan last season, vaan very up to date! Tämä puu toimittaa oikean vihreän kuusen sijaa joulukodissani. En oikeasta kuusesta ole kuitenkaan kokonaan luopunut, se vaan koristellaan pihalle.


Huonekuusen seuraksi ovat päässeet hopeiset joulupallot sekä mustat ja hopeiset paperitähdet. Taustalle teippasin mustaa lahjapaperia. Puun vihreys sopii mielestäni kivasti tähän kokonaisuuteen. 

SHARE:

perjantai 20. joulukuuta 2013

Loving my ritarinkukka!Ritarinkukat (Hippeastrum) vaan kuuluvat jouluun! Nimenomaan valkoinen on ollut pitkään suosikkini. Tänä vuonna istutin kolme sipulia isoon kulhoon ja peittelin mullan valkoisilla ja mustilla helmiketjuilla. Sidoin hujahtaneet varret pitsinarulla jämäköihin oksiin kiinni. Jos pysyisivät mokomat pystyssä! Tästä komeudesta on iloa monta viikkoa, koska uusia kukkavanoja pukkaa edellisten lopetellessa.
SHARE:
Blogger Template Created by pipdig