keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kevätpuutarha oli ja meni

Vihreää! Ihanaa! Koivu (Betula) ja basilika (Ocimum basilicum).
Ihaninta Kevätpuutarhanäyttelyssä on nähdä vihreää! Ulkona luonto on vielä aika heräämätöntä, joten sisätiloissa Messukeskuksessa on voimauttavaa nauttia vihreän värin tuomasta enegiasta. Vihertävät koivut, ja vaikkapa nämä tuoksuvat basilikat lupaavat, että kyllä se kesä vaan saapuu tänäkin vuonna. 

Suloistakin suloisempi lautapolku KotiPuutarhan osastolla.

Ja vaaleanpunaista, tottakai! Kuvissa hortensia (Hydrangea), kaunokainen (Bellis perennis), begonia (Begonia) ja paavalinkukka (Saintpaulia ionantha).
Muuten messut menivät aika lailla työntäyteisesti. Olin organisoimassa osastoa. Paljon suunnittelua, organisointia, rakentamista, osaston miehitttämistä, purkamista jne. tällainen messuosaston pykääminen vaan vaatii, tuli taas jonkun vuoden tauon jälkeen todettua. Mutta mukavaa oli! Messuilu ja työnteko kannatti!

SHARE:

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Sisällä vihertää jo
Vihreys on saapunut sisään, itse asiassa jo helmikuussa, mutta nyt vihertää jo ihan oikeasti. Ulkoa tulee ihanaa kevätvaloa, ja saa kaiken näyttämään niin hienolta (jos ei oteta lukuun likaisia ikkunoita...)! Kevät on ehdottomasti minulle kaikista ihaninta aikaa vuodesta. Pimeän talven jälkeen valo tulee enemmän kuin tarpeeseen, ja saa vaan nauttia kaikesta, ja odotella kesää. Suorastaan täydellistä! I'm really loving it!

Hommasin Kekkilän vihervitriinin sisälle. Kasvattelen siellä nyt siis sisällä kaiken tarvittavan ennenkuin on riittävän lämmintä ja saan sen terassille. Oma pikku apurinikin kurkkii kasvejaan. "Kukkia" haetaan päivittäin mukaan leikkeihin ja kastellaan ahkerasti suihkupullolla. Ihanaa, kun tänä vuonna voidaan jo ihan oikeasti kasvatella herkkuja yhdessä omalla kasvimaalla.
SHARE:
Blogger Template Created by pipdig