keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Oliivipuun olemus
Oliivipuu (Olea europaea) on vaan kerrassaan niin upea! Olen ennemminkin sitä hehkuttanut, mutta tässä lisää kuvia. Korin alla on iso liuskekivi ja mullan pinnalla pieniä.
SHARE:

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Ovensuulla


Tykkään laittaa ovensuun kukkaisaksi. Se kun on paikka, jossa niitä tulee katseltua monia kertoja päivässä. Tästä ryhmästä löytyy mm. koristebataattia (Ipomoea batatas), lankaköynnöstä (Muehlenbeckia complexa), sitruunatimjamia (Thymus x citriodorus) ja basilikaa (Ocimum basilicum). I love garden -teksti ja yhden laatikon tausta on tehty lasten pihaliiduilla.
SHARE:

torstai 23. kesäkuuta 2011

Hääkimppu kalliollaTein ystävättärelleni hääkimpun. Toiveissa oli vaaleanpunainen simppeli kimppu. Käytin kahden sävyisiä neilikoita (Dianthus) ja ympärille helmiä, nauhaa ja terälehtikierteitä.
SHARE:

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Valkoisia kukkia, mustia maljakoita


Dramaattinen yhdistelmä: valkoisia daalioita (Dahlia) ja vuohenputkia (Aegopodium podagraria) sekä mustia maljakoita. Toimii, tykkään minä. Vuohenputki on todellakin kamala seuralainen puutarhassa, mutta en voinut olla poimimatta, kun ne näyttävät maljakossa niin hienoilta. Nautitaan pienistä asioista! 
SHARE:

lauantai 18. kesäkuuta 2011

PuupapuniEikös olekin hauska kasvi? Puupapu (Castanospermum australe) sopii hyvin mitä moderneimpaankin sisustukseen tai aivan yhtä hyvin näen sen vaikka mummolan ikkunanlaudalla. Sileät varret kurkottelee hauskoista pavuista ja latvassa on iso lehtipöheikkö. I love it!
SHARE:

torstai 16. kesäkuuta 2011

Pienen pojan huoneeseenPienelle pojalle klassikoita, ja ihanaa vihreää. Meidän perheessä ei ole tällaista pientä poikaa, mutta tässä ajatuksissa oli juuri kaksi vuotta täyttänyt suloinen kummipoikani. Kasveiksi valitaan palmuvehka (Zamioculcas zamiifolia), amerikanmuori (Peperomia obtusifolia) ja hyvännäköinen mätäsmäinen viherkasvi (Monanthes polyphylla).
SHARE:

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Pinkkiä makkariinYleisesti valkoinen, musta, harmaa ja kaikki luonnon sävyt on pop, mutta nyt täytyi saada vähän kirkasta väriä heti kun silmäni aukaisen. Siihen hyvä keino on pinkit krysanteemit (Chrysanthemum). Ihan täydellistä arkipäivän luksusta!
SHARE:

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Juhannusruusun valkoinen


Nyt on taas se aika kesästä kun iki-ihanat juhannusruusut (Rosa pimpinellifolia) kukkii. Niiden huumaava tuoksu ja kauneus kuuluu ehdottomasti kesään.
SHARE:

lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kesä ja kynttilät


Kesän kuumin päivä takana ja illalla oli sytytettävä kynttilät. Hullua tai ei, mutta mukavaa! Hieno tunnelma lämpimässä ilmanalassa kera metsätähtien (Trientalis europaea) ja kalliokielojen (Polygonatum odoratum).
SHARE:
Blogger Template Created by pipdig