keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Pienen tytön huoneen phalaenopsis

Suloisella pienellä tytöllä on pieni suloinen huone. Niinhän se on. Ainakin meillä tytön huone näyttää tytöltä. Ja siihen olen syyllinen vain minä itse! Tytär kun ei vielä osaa sanoa mitä haluaa. Huonetta koristaa ylvään kaunis pinkki perhoskämmekkä (Phalaenopsis). Se sopii väritykseen kuin nakutettu!
SHARE:

perjantai 20. toukokuuta 2011

Työhuoneen tuoksuköynnösTuoksuköynnöskaari (Stephanotis floribunda) on hieno ilman kukkiakin. Sen kovat lehdet antavat kontrastia jokseenkin herkän oloiselle kasville. Työhuoneen aamuvalo on todella kirkas - se antaa ihanan herätyksen.
SHARE:

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Terassille - valkoista, mustaa, harmaataTerassille hieno valkoisen, mustan ja harmaan liitto. Rautaa, betonia ja pehmeyttä tekstiileistä sekä valkoisista kukkivista ruukkukasveista. Valkokäenkaali (Oxalis regnellii), keisaribegonia (Begonia imperialis 'Lorraine') ja enkelinkello (Campanula x haylodgensis) luovat hienon herkän tunnelman betonipenkeille.
SHARE:

tiistai 10. toukokuuta 2011

Keltaista vaan


Keltainen on keväällä ihan pop! Keltavuokko (Anemone ranunculoides) on todella suloinen tapaus. Toinen kevään ihastuttaja on onnenpensas (Forsythia x intermedia). Kyllä kelpaa pihalla käyskennellä! Ja näin kun on ihanan valoisaa, halusin värittää päivää vielä porkkanakakulla (ohje Glorian ruoka&viini 3/2011).

SHARE:
Blogger Template Created by pipdig