maanantai 25. heinäkuuta 2011

Talon suunnittelua


Jos taloa voisi oikeasti suunnitella koko ajan näin rennoissa tunnelmissa lepotuolissa teetä siemaillen, siitä varmasti tulisi mitä kodikkain ja ihanin koti! Jossain vaiheessa mainitsinkin, että oman talon suunnittelu on siis käynnissä. Kymmeniä esitteitä ja varmasti satoja nettisivuja on selattu. Oma tyyli ja toiveet ovat kyllä selkeät, mutta siltikään projekti ei tunnu olevan helppo.

Pohja alkaa olla kuitenkin jo aikalailla valmis. Pääpiirteissään se syntyi helpohkosti, mutta yksityiskohtien hiominen vie aikaa. Ulkopuolelta vielä pikkasen säädetään, ja sitten suurien linjojen suunnittelu alkaa olla aikalailla siinä. Mitä sen jälkeen sitten tapahtuu, onkin aivan hurjan jännittävää!

Tulen varmasti täällä blogissakin jonkin verran kuvaamaan/kertoilemaan kuinka projekti etenee, vaikkei tämä varsinaisesti raksablogi olekaan. Koko projekti vaan tulee vaikuttamaan tulevan talon sisustukseen - sekä sisällä että ulkona - joten raksapäivityksiltä ei tulla välttymään. :)
SHARE:

4 kommenttia

 1. Kiitos, Sanna, vierailustasi blogissani! Olin tosi mielissäni kun olit liittynyt lukijaksikin. Tervetuloa! Toivottavasti voin ilahduttaa sinua jutuillani ja kuvillani :) Sitä kautta löysin tänne sinun blogiisi - onneksi :) Sulla on ihan mahtava blogi! Liityn heti lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi kiva saada uusia puutarhablogeja joukkoon <3

   Ja tervetuloa Kukkalaan!

   Poista

Kiitos, viestisi ilahduttaa!

Blogger Template Created by pipdig