lauantai 16. heinäkuuta 2011

Asuntomessujen antia

Asuntomessut 2011. Aivan superinspiroivat! Mietin, että miten tämän vuoden messut olivatkin niin huikeat. Ehkä se syy on kuitenkin siinä omassa projektissa. Siinä, joka on vasta paperilla ja lopulliseen piirustukseen voi vielä vaikuttaa.

Ja ideoitahan saatiin. Minä katselin lähinnä sisustuksia ja tietty puutarhoja ja kaikkea vihreyteen liittyvää, ja mieheni kaikkea muuta. Täytyy tässäkin sanoa, että oli todella hienoa kuinka kaikki puutarhat olivat valmiita. Ei tarvitse mennä kauas taaksepäin kun näin ei ollut. Niistä tuonnempana, seuraavassa tunnelmia sisältä.


Keittiö - huippujuttuja: Kokovalkoinen keittiö kaappeja ja tasoja myöten, vanha kulunut pöytä, ruokakomero, mustavalkoinen kattaus ja puinen hyllykkö.


Makkari - huippujuttuja: Mustavalkoinen tapetti, lamput ja petaus, mielenkiintoisia väri-ilotteluja harmaasta ja purppurasta, upea lamppu jossa yhdistelty "uutta ja vanhaa" sekä blingtyynyt.


Olkkari - huippujuttuja: Karski hyllykkö, seinän upea kuviointi ja puujakkara yhdistetty moderneihin pöytiin, ihanatunnelmainen kutomisnurkkaus, sinkkitaulu, mummolan pitsityyny ja puupenkki.


Tytön makkari - huippujuttuja: Varjo ja huivi, seinämaalaus ja väriyhdistelmä hailakan violetista ja turkoosista.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos, viestisi ilahduttaa!

Blogger Template Created by pipdig